افزایش حقوق 20 درصدی خط قرمز مجلس است حذف و ادغام ۱۳۶ ردیف هزینه در بودجه ۱۴۰۵ برای کمک به معیشت مردم یک انتصاب مهم در شورای عالی امنیت ملی توقیف کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس با ۱۶ خدمه غیر ایرانی توسط سپاه پاسداران هیئت نظارت مجمع تشخیص لایحه بودجه‌ای دولت را تایید کرد الیاس حضرتی: رفع فیلتر تلگرام را تأیید نمی‌کنم تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند

برنامه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در افق ۱۴۰۶ تصویب شد

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت تحقق عملی رهنمود‌ها و منویات مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و تربیت و مسئولیت‌های خطیر دانشگاه فرهنگیان در این زمینه گفت: این دانشگاه باید نقش بیشتری در حل مسائل کشور ایفا کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه امروز اعضای هیات امنای دانشگاه فرهنگیان که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور برگزار شد، برنامه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در افق ۱۴۰۶ به تصویب رسید.

در ابن جلسه همچنین برخی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ساختاری و سازمانی بررسی و برخی از آنها از جمله ساماندهی دانشگاه فرهنگیان و پردیس‌های استانی آن نیز تصویب شد.

دستورالعمل چگونگی تبدیل وضعیت دکتر معلمان ممتاز آموزش و پرورشی برای عضویت در هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و آیین‌نامه ارزشیابی صلاحیت حرفه‌ای معلمی نیز از دیگر مصوبات جلسه امروز هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان بود.

رئیس جمهور در این نشست با تبیین اهمیت تحقق عملی رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و تربیت و مسئولیت‌های خطیر دانشگاه فرهنگیان در این زمینه تاکید کرد: این دانشگاه باید نقش بیشتری در حل مسائل کشور ایفا کند.

رئیسی با اشاره به لزوم تقویت بهره وری در دانشگاه فرهنگیان گفت: جهت گیری این دانشگاه باید مبتنی بر استانداردهای ارزشی و اصولی انقلاب اسلامی باشد و به مسئولیت های خود در همین چارچوب عمل کند./ فارس

ارسال نظر